ENGLISH
H H G

PAN Amsterdam

Kom ons bezoeken op de mooiste beurs voor hedendaagse kunst in Nederland; De PAN Amsterdam.
Van 18 tot en met 25 November is de Huub Hannen Galerie daar te vinden in stand 49.
Wij tonen prachtige werken van Maartje Frenken, Toon Laurense, Simone van Bakel, Mirjam Abraas, Wim Claessen, Yvonne Mostard en John Lambrichts.

Wij hopen u daar te mogen begroeten

 

Nieuwsarchief

 

Art The Hague 2018

In Den Haag vindt de jaarlijkse eigenzinnige kunstbeurs Art The Hague plaats van 26 tot en met 30 september. Huub Hannen Galerie zal er deelnemen met een solopresentatie van Erik Buijs. We ontmoeten u graag.

Jubileumtentoonstelling 2

link naar Jubileumtentoonstelling 2

9 September tot en met 3 November

Dit jaar is het precies 10 jaar geleden dat de Huub Hannen galerie in Maastricht haar deuren opende voor publiek! De galerie viert dit jubileum met twee speciale tentoonstellingen waarin bijzondere kunstwerken te zien zijn van alle kunstenaars die aan de Galerie verbonden zijn. De eerste tentoonstelling vond plaats in mei van dit jaar. Nu is het de beurt aan de tweede (en laatste) jubileumtentoonstelling waarin wij recente werken zullen tonen van de volgende kunstenaars: Nicolas Dings, Anke Roder, Ingrid Simons, Simone van Bakel, Harm Jan Boven, Nikki Pelaez, Mirjam Abraas, Danielle van Broekhoven, Corjan Nodelijk en Erik Buijs.

De feestelijke opening vindt plaats tijdens het Parcours (de opening van het culturele seizoen in Maastricht) op zondag 9 September van 13.00 tot 18.00 uur. Wees welkom!

Daarna is de tentoonstelling te bezoeken tot en met 3 November 2018.
Openingstijden: donderdag t/m zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur of op afspraak; 0648669920  

Jubileumtentoonstelling

Dit jaar is het precies 10 jaar geleden dat de Huub Hannen Galerie haar deuren opende voor het publiek.
De Galerie viert dit jubileum door het houden van twee jubileumtentoonstellingen, één in mei en één in september.
De opening van de eerste tentoonstelling zal zijn op zaterdag 19 Mei om 15.00 uur.

In deze tentoonstelling tonen wij  bijzondere kunstwerken van 10 kunstenaars die aan de Galerie verbonden zijn; Wim Claessen, Yvonne  Mostard, Martijn Lucas van Erp, Juul Sadee, John Lambrichts, Toon Laurense, Maartje Frenken, Anneke Wilbrink, Hanneke Giezen en Thomas Hillebrand.

Feestelijke opening zaterdag 19 Mei, 15.00 uur, daarna is de tentoonstelling nog te bezichtigen t/m 23 Juni.
Openingstijden : do. t/m za 13.00 tot 17.00 uur

KunstRAI 2018

Van 4 t/m 8 April staat de Huub Hannen Galerie met een prachtige stand op de KunstRai.
In het kader van het 10 jarig jubileum van de Galerie tonen wij een brede selectie van
kunstenaars die aan de Galerie verbonden zijn.

Deelnemende kunstenaars zijn:
Anke Roder (solo stand)
Toon Laurense
Maartje Frenken
Wim Claessen
Nikki Pelaez
Mirjam Abraas
Simone van Bakel
Danielle van Broekhoven
Ingrid Simons

Wij hopen u te mogen begroeten in stand 80 op de KunstRAI

Amstelhal (Hal 7) Amsterdam RAI, ingang Wielingenstraat (1078 KK)

duo-expositie Terra

link naar duo-expositie Terra

Van 11 Maart t/m 21 April toont Huub Hannen Galerie in Maastricht een bijzondere duo-tentoonstelling met werk van twee kunstenaars die een sterke band hebben met Portugal: Ingrid Simons en Sonia Aniceto. De titel van de tentoonstelling: 'Terra' (grond/aarde) verwijst letterlijk naar de geboortegrond van Sonia Aniceto, als ook naar de geboorteplek van het werk van beide kunstenaars.

Aniceto is geboren in Lissabon, zij woont en werkt tegenwoordig in Brussel. Simons is geboren in Eindhoven, zij werkt jaarlijks een aantal maanden in Portugal, dit heeft haar werk door de jaren heen enorm beïnvloed.

Sonia Aniceto en Ingrid Simons schilderen met olieverf op doek, maar laten zich daarnaast inspireren door de tradities van Portugal. Aniceto door de textiel-traditie en Simons door de keramiek-traditie. Ze werken expressief en de themathiek van het werk is breed, van figuurlijk tot abstract.
De combinatie van deze twee kunstenaars maakt de tentoonstelling 'Terra' tot een genot voor het oog. Tegelijkertijd zorgt de gelaagdheid van hun werk voor een bevreemdende en mysterieuze sfeer die aanzet tot nadenken. Werken die niet snel loslaten.

Opening: Zondag 11 Maart 15.00 uur
Tijdens de TEFAF dagelijks geopend van 13.00 tot 17.00 uur (behalve op maandag)
Daarna te bezoeken; Do. t/m Za. van 13.00 uur tot 17.00 uur.

PAN Amsterdam | 19-26 november

link naar PAN Amsterdam | 19-26 november

Op PAN Amsterdam, de eigentijdse beurs voor kunst, antiek en design, richt Huub Hannen Galerie dit jaar weer een mooie stand in. De beurs wordt van 19 tot en met 26 november gehouden in de RAI Amsterdam. Huub Hannen toont en verkoopt recent werk van Yvonne Mostard, Wim Claessen, Simone van Bakel, Toon Laurense en Mirjam Abraas.

U bent er van harte welkom.

Art The Hague

link naar Art The Hague

Van 4 tot en met 8 oktober vindt in Den Haag Art The Hague, de eigenzinnige beurs voor hedendaagse kunst, plaats

Huub Hannen Galerie neemt deel aan deze beurs en presenteert daar bijzonder werk van Juul Sadee, Erik Buijs en Wim Claessen.

We ontmoeten u graag in onze stand, van 4 t/m 8 Oktober 2017 in de Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, Den Haag.

Poëtische schoonheid en verborgen betekenissen

Vanaf 10 september toont de galerie een prachtige trio-tentoonstelling met werk van Yvonne Mostard, Mirjam Abraas en Nikki Pelaez.
Hoewel de kunstwerken zeer verschillend zijn van thema en techniek, is een belangrijke rode draad te herkennen: zij zijn allemaal van een grote poëtische schoonheid en ambachtelijk in hun uitvoering. Alle werken dragen iets geheimzinnigs in zich en doen daardoor een beroep op ons inlevingsvermogen, op onze fantasie en verbeelding. De dromerige beelden vol symboliek van Yvonne Mostard, de prachtige gedetailleerde tekeningen van Mirjam Abraas en de raadselachtige portretten van Nikki Pelaez vormen samen een bijzonder geheel en maken een bezoek aan de Huub Hannen Galerie meer dan de moeite waard!

Feestelijke opening:  Zondag 10 September van 13.00 tot 18.00 uur. (Tijdens het Parcours)  

Daarna is de tentoonstelling te bezoeken tot en met 14 Oktober. Openingstijden: donderdag t/m zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur.  Galerie Huub Hannen, Boschstraat 50, Maastricht.

Kom naar onze stand tijdens de KunstRAI

Van 31 mei t/m 5 juni staat Huub Hannen met een stand op de KunstRAI. Wijpresenteren werk van Simone van Bakel, Yvonne Mostard, Anke Roder, Harm Jan Boven, Mirjam Abraas en Toon Laurense. Wij zijn te vinden in stand 20. Wees welkom!