ENGLISH
H H G

Art The Hague

link naar Art The Hague

Van 4 tot en met 8 oktober vindt in Den Haag Art The Hague, de eigenzinnige beurs voor hedendaagse kunst, plaats

Huub Hannen Galerie neemt deel aan deze beurs en presenteert daar bijzonder werk van Juul Sadee, Erik Buijs en Wim Claessen.

We ontmoeten u graag in onze stand, van 4 t/m 8 Oktober 2017 in de Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, Den Haag.

Po√ętische schoonheid en verborgen betekenissen

Vanaf 10 september toont de galerie een prachtige trio-tentoonstelling met werk van Yvonne Mostard, Mirjam Abraas en Nikki Pelaez.
Hoewel de kunstwerken zeer verschillend zijn van thema en techniek, is een belangrijke rode draad te herkennen: zij zijn allemaal van een grote poëtische schoonheid en ambachtelijk in hun uitvoering. Alle werken dragen iets geheimzinnigs in zich en doen daardoor een beroep op ons inlevingsvermogen, op onze fantasie en verbeelding. De dromerige beelden vol symboliek van Yvonne Mostard, de prachtige gedetailleerde tekeningen van Mirjam Abraas en de raadselachtige portretten van Nikki Pelaez vormen samen een bijzonder geheel en maken een bezoek aan de Huub Hannen Galerie meer dan de moeite waard!

Feestelijke opening:  Zondag 10 September van 13.00 tot 18.00 uur. (Tijdens het Parcours)  

Daarna is de tentoonstelling te bezoeken tot en met 14 Oktober. Openingstijden: donderdag t/m zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur.  Galerie Huub Hannen, Boschstraat 50, Maastricht.

 

Nieuwsarchief

 

Kom naar onze stand tijdens de KunstRAI

Van 31 mei t/m 5 juni staat Huub Hannen met een stand op de KunstRAI. Wijpresenteren werk van Simone van Bakel, Yvonne Mostard, Anke Roder, Harm Jan Boven, Mirjam Abraas en Toon Laurense. Wij zijn te vinden in stand 20. Wees welkom!

Triotentoonstelling: Danielle van Broekhoven, Erik Buijs en Gies Backes.

Van zaterdag 20 Mei tot en met 24 Juni is er een bijzondere tentoonstelling te zien van drie kunstenaars: Danielle van Broekhoven, Erik Buijs en Gies Backes. U bent van harte welkom om binnen te lopen tijdens onze openingstijden: donderdag tot en met zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur.

Solo-expositie Martijn Lucas van Erp

link naar Solo-expositie Martijn Lucas van Erp

Van 11 maart tot en met 22 april toont Huub Hannen Galerie het recente werk van Martijn van Erp in een prachtige solo-expositie.

De in Heerlen geboren kunstenaar schildert mysterieuze landschappen waarin je kunt ronddwalen en je eigen betekenis kunt zoeken.

We heten u welkom tijdens de opening op zaterdag 11 Maart om 15.00. 
Uitgebreide openingstijden tijdens de Tefaf van woensdag 15 t/m zondag 19 maart.
Daarna van donderdag t/m zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur (t/m 22 april).

For Real | beurs voor hedendaagse figuratie van 18-22 jan 2017

link naar For Real | beurs voor hedendaagse figuratie van 18-22 jan 2017

Op 'For Real' in Amsterdam, de eigentijdse beurs voor hedendaagse figuratie, richt Huub Hannen Galerie dit jaar een mooie stand in. De beurs wordt van 18 tot en met 22 Januari gehouden in de in de hal van de Passenger Terminal in Amsterdam. Huub Hannen Galerie toont en verkoopt recent werk vanAnke Roder, Maartje Frenken, Nikki Pelaez, Wim Claessen, Erik Buijs en Martijn Lucas van Erp en Harm Jan Boven. U bent van harte welkom  in onze stand nummer 22.

Rotterdam Contemporary Artfair | 8 -12 feb 2017

In het World Trade Center in Rotterdam vindt van wo 8 t/m zo 12 feb de 6e editie van Rotterdam Contemporary Art Fair plaats tijdens de Rotterdam Art Week. Huub Hannen Galerie is een van de deelnemende galeries. Hij presenteert hier werk van Wim Classen en John Lambrichts. We verwelkomen u graag in onze stand (nr. 41) tijdens deze grootste Nederlandse kunstweek.

Verstilde schoonheid en de liefde voor overvloed

link naar Verstilde schoonheid en de liefde voor overvloed

Van 5 november tot en met 10 december toont Huub Hannen Galerie een bijzondere groepstentoonstelling waarin recent werk te zien is van drie verschillende kunstenaars die aan de Galerie verbonden zijn.

Zowel de subtiele schilderijen van Wim Claessen als de weelderige inkt-tekeningen van Fienke Teeken, kenmerken zich door hun verstilde schoonheid en rust. Tegelijkertijd zorgt de gelaagdheid van hun werk voor een bevreemdende en mystieke sfeer.

Lijnrecht tegenover deze rust staan de uitbundige beelden van Hanneke Giezen. Thema's als hebzucht, gulzigheid, pronkzucht en begeerte zijn volop terug te vinden in haar werk

Het is precies dat contrast dat deze expositie zeer de moeite waard maakt. Je wordt naar binnen gezogen door de vrolijke beelden, betoverd door de innerlijke landschappen in Oost-Indische inkt, en komt tot rust door de harmonische composities en het bijzondere licht in de schilderijen.

Openingstijden: donderdag tot en met zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur.

PAN Amsterdam | 20-27 november

link naar PAN Amsterdam | 20-27 november

Op PAN Amsterdam, de eigentijdse beurs voor kunst, antiek en design, richt Huub Hannen Galerie dit jaar een mooie stand in. De beurs wordt van 20 tot en met 27 november gehouden in de RAI. Huub Hannen toont en verkoopt recent werk van Ingrid Simons, Simone van Bakel, Mirjam Abraas en Toon Laurense. U bent er van harte welkom.

Poetische schoonheid met een rafelrandje

link naar Poetische schoonheid met een rafelrandje

Huub Hannen Galerie laat momenteel een prachtige groepstentoonstelling zien waarin recent werk wordt getoond van zeven verschillende kunstenaars die aan de Galerie verbonden zijn.

Hoewel de kunstwerken zeer verschillend zijn van thema en techniek, is er weldegelijk een rode draad te herkennen: alle getoonde werken zijn van een grote poëtische schoonheid en ambachtelijk in hun uitvoering. Ze zijn niet alleen een
genot voor het oog, Zij doen ook een beroep op ons inlevingsvermogen, op onze fantasie en verbeelding.
Van abstract tot figuratief, van landschappen, bomen en bloemen tot portretten: ze maken een bezoek aan de Huub Hannen Galerie meer dan de moeite waard!

De deelnemende kunstenaars zijn; Reinoud van Vught, Toon Laurense, Maartje Frenken, Nikki Pelaez, Martijn van Erp, Mirjam Abraas en Ingrid Simons.

De tentoonstelling is te bezoeken tot en met 8 Oktober.
Openingstijden :donderdag t/m zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur.